Wedstrijdinfo  

Voor competitieteams is wedstrijdkleding beschikbaar. Onze vereniging neemt deel aan de Nuvoc competitie met 4 damesteams. Dit is een recreantencompetitie; d.w.z. dat de wedstrijden altijd op een doordeweekse avond worden gespeeld.

De damesteams spelen hun thuiswedstrijden op woensdagavond om 20.00 uur in sporthal “D´n Anloôp” in Hoogeloon. Jullie worden vriendelijk doch dringend verzocht bij de thuis-wedstrijden op tijd te beginnen met het ophangen van het net en het klaarzetten van de scheidsrechterstoel, telbord etc. Omdat we de hal maar anderhalf uur tot onze beschikking hebben, dienen de aanvoerders in overleg met de scheidsrechter er zorg voor te dragen dat de wedstrijden om uiterlijk 20.20 uur beginnen. Wij vragen jullie hier met zijn allen aan mee te werken, om ergernissen bij de gebruikers na ons zoveel mogelijk te voorkomen.

Indien je verhinderd bent voor een wedstrijd moet je dat persoonlijk melden bij je aanvoerster.
Aan het begin van het seizoen deelt de T.C. de competitieteams in. Daarna kiest elk team zijn/haar aanvoerster.

Wij spelen de wedstrijden volgens de officiële spelregels volleybal 2017-2018 van de Nevobo. Daarnaast geldt het wedstrijdreglement van de Nuvoc-competitie.

# Klik hier voor de officiële spelregels volleybal 2019-2020.

# Klik hier voor een overzicht van de wijzigingen 2019-2020.

# Klik hier voor het wedstrijdreglement van de Nuvoc-competie.

Afbeelding