Toernooien

In het begin van het seizoen worden de kinderen voor de toernooien ingedeeld in teams op verschillende niveaus. De teams bestaan uit minimaal 4 en maximaal 7 kinderen.
Deze teams en niveaus worden ingedeeld door de technische commissie.                         

Wij gaan er van uit dat alle kinderen aan alle toernooien deelnemen. Mocht uw kind onverhoopt toch niet mee kunnen op een toernooi wilt u hem/haar dan uiterlijk voor de datum vermeldt op het rijschema in de rij “uiterlijk afmelden voor” afmelden. Na deze datum hebben we een aantal teams aangemeld en is het niet meer mogelijk om dit aantal te wijzigen. Afmeldingen graag doorgeven aan de wedstrijd coördinatie. Bij afmelding op de dag, of de dag ervoor ook even doorgeven aan de coach en persoon die rijdt. We gaan er vanuit dat er alleen uit zeer hoge nood wordt afgemeld.

Coachen:
Om de kinderen tijdens de toernooien goed te kunnen begeleiden en aan te moedigen, zoeken we voor ieder team minimaal één coach. Het zou erg mooi zijn als dit een vaste coach zou kunnen zijn voor het hele seizoen. Wij zijn er van overtuigd dat dit beter is voor de kinderen. Hiervoor vragen en rekenen we op de hulp van ouders.
Het is altijd op zondag, gemiddeld 8 keer per seizoen, dus niet zo vaak en erg leuk om te doen. Denk hier alvast even over na en aarzel niet bij vragen contact met de jeugdcommissie op te nemen. Wilt u graag coachen? Laat het ons dan even weten.

Vervoer:
Voor het vervoer naar de toernooien wordt u een aantal keren per seizoen ingedeeld. Afgesproken is dat na een toernooi de kinderen thuis worden afgezet omdat we nooit precies weten hoe laat een toernooi is afgelopen. De chauffeur is verantwoordelijk voor alle kinderen die meegenomen worden, heen en terug. Wanneer u ingedeeld staat om te rijden en die dag verhinderd bent dient u zelf te ruilen met een andere ouder, dit dient door u ook gecommuniceerd te worden met de overige ouders/kinderen.                        Indien ouders naar het toernooi zijn komen kijken en hun kind zelf mee terug willen nemen, moeten ze dat melden bij diegene waar het kind bij in de auto zit.

Kleding:
Tijdens het toernooi krijgen de spelers een shirt van de vereniging. Hiervoor zorgt de coach. De kinderen moeten zelf zorgen voor een zwarte broek, zwarte kniebeschermers en gymschoenen geschikt voor binnen gebruik. Vergeet niet drinken en eventueel wat te eten mee te geven.

Terug naar boven