Algemene informatie

Contributie:

De contributie voor de jeugd van niveau 1 t/m 5 bedraagt € 75,00 per seizoen. Jeugdleden die zich in september of oktober aanmelden betalen € 75,00. Jeugdleden die zich later aanmelden betalen € 8,00 per maand.

De contributie voor de jeugd van niveau 6 bedraagt € 95,00 per seizoen. Jeugdleden die zich in september of oktober aanmelden betalen € 95,00. Jeugdleden die zich later aanmelden betalen € 10,00 per maand.

Hierin zijn de kosten voor het deelnemen aan de toernooien meegerekend en je bent lid van de Nevobo (Nederlandse Volleybal Bond).

De contributie voor de junioren bedraagt € 115,00 per seizoen.
Juniorenleden die zich in september of oktober aanmelden betalen € 115,00. Juniorenleden die zich later aanmelden betalen € 12,00 per maand.

Hierin zijn de kosten voor het meespelen in de competitie meegerekend, en je bent lid van de Nevobo (Nederlandse Volleybal Bond).

Aan- en afmelden:
Om aan te melden kun je een aanmeldformulier aanvragen via jeugd@vchoogeloon.nl

Afmelden dient te geschieden uiterlijk vσσr 1 mei van het lopende seizoen.

Verzekering:
Onze vereniging heeft een W.A. verzekering afgesloten. Alleen diegene die zich als lid van de vereniging hebben aangemeld zijn verzekerd. Als er iets gebeurd en je weet niet of de vereniging daarvoor verzekerd is, aarzel dan niet om even contact op te nemen met iemand van de jeugdcommissie.

Algemeen:
Het huishoudelijk reglement ligt ter inzage in de sporthal. Wil je dit inkijken vraag er dan naar bij ιιn van de commissieleden. Ook is er een officieel spelregelboekje ter inzage voor het CMV volleybal.


Bankrelatie:

Rabobank: rekeningnummer: NL83 RABO 012.27.18.305
T.n.v. Volleybalclub Hoogeloon.